Persoane interesate

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Situaţia în Guvern a şefului SGG este incertă, informaţii neoficiale indică demiterea sau retragerea



Situaţia în Cabinet a secretarului general al Guvernului, Daniela Andreescu, este incertă, surse din Palatul Victoria avansând informaţia că acesta ar putea fi demisă de premierul Boc sau s-ar putea retrage din funcţie la finalul şedinţei Executivului, fără ca la acest moment să existe o decizie.

Şedinţa de guvern a început la ora 10.00, iar miniştrii au ascultat inclusiv o notă prezentată de Andreescu privind ultimele modificări aduse ordonanţei de vânzare a imobilelor RA-APPS, înaintea publicării în Monitorul Oficial, fără să se discute şi de situaţia acesteia.

Surse din Palatul Victoria afirmă însă că există posibilitatea ca, la finalul şedinţei, premierul să aibă o discuţie privată cu şeful SGG, în care să-i ceară demisia, ca o consecinţă firească a scandalului din ultimele zile privind spaţiile RA-APPS atribuite membrilor familiei sale.

În acelaşi timp, surse oficiale susţin că preşedintele Traian Băsescu i-ar fi solicitat premierului demiterea Danielei Andreescu de la conducerea SGG.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu