Persoane interesate

luni, 28 noiembrie 2011

MAE avertizează cetăţenii români care călătoresc în Bulgaria în legătură cu mişcările de protest ale asociaţiilor agricultorilor


sus


Ministerul Afacerilor Externe îi informează pe cetăţenii români care doresc să călătorească în Bulgaria că începând de luni, 28 noiembrie, ora 10,00, vor avea loc mişcări naţionale de protest, organizate de asociaţii ale agricultorilor bulgari, care pot afecta şi punctele de trecere a frontierei cu România.
Potrivit graficului publicat, coloanele de maşini şi persoane vor porni, la ora 10,00, de la Dobrici către PCTF Ruse - Giurgiu, PCTF Kardam - Negru Vodă şi PCTF Durankulak - Vama Veche. Un alt convoi va porni de la Popovo, Târgovişte către PCTF Giurgiu - Ruse. Vor fi afectate şi principalele puncte de trecere a frontierei cu Turcia şi un punct de trecere a frontierei cuGrecia, precizează MAE într-un comunicat remis duminică.
Pentru a preveni apariţia unor situaţii neplăcute, Ministerul Afacerilor Externe le recomandă cetăţenilor români să evite zonele unde au loc mişcări de protest. De asemenea, cetăţenii români sunt sfătuiţi să consulte periodic pagina web a MAE (www.mae.ro), rubrica 'Sfaturi de călătorie - Alerte de călătorie' pentru a obţine informaţii actualizate privind deplasările în Bulgaria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu