Persoane interesate

vineri, 9 noiembrie 2012

Ionel Muscalu: „Giurgiu şi giurgiuvenii înainte de toate pentru USL!”



Liberalii sunt pregătiţi pentru campania electorală pe care o vor desfăşura candidaţii partidului în teritoriu dar şi pentru susţinerea candidaţilor USL din Colegiul 1 de deputaţi şi Colegiul 1 de senatori, Florian Nicolae şi Niculae Bădălău, care candidează din partea PSD Giurgiu. Zvonurile că liberalii nu îi vor susţine pe cei doi candidaţi au fost spulberate de vicepreşedintele PNL Giurgiu şi preşedintele interimar al organizaţiei municipale, Ionel Muscalu.
Prezent la o conferinţă de presă organizată vineri, 9 noiembrie, acesta a precizat faptul că sunt pregătiţi pentru campania electorală şi că speră ca USL să obţină în judeţ toate cele şase mandate de parlamentar. Acesta şi-a motivat dorinţa prin faptul că USL are candidaţii potriviţi pentru a deveni deputaţi şi senatori. „Sper ca această previziune şi speranţă să se îndeplinească, ca la 10 decembrie să avem un cadou frumos pentru giurgiuveni şi pentru viitoarea guvernare, care o să fie tot USL. Sper ca reprezentanţii judeţului Giurgiu să meargă în Parlamentul României pentru a duce acolo interesele şi nevoile giurgiuvenilor. Mi-a plăcut astăzi un titlu de articol, „Giurgiu înainte de toate”, şi cred că este un foarte bun slogan de campanie electorală. „Giurgiu şi giurgiuvenii înainte de toate pentru USL”, pentru că, într-adevăr, această perioadă este cea mai propice şi cea mai bună pentru candidaţii USL.  Este perioada în care se pot face alegerile cele mai simple pentru cetăţenii din municipiul şi judeţul Giurgiu. Ei au văzut în timp care sunt oamenii care munceasc, serioşi, oamenii care nu promit dar care fac treabă. Cred că avem candidaţii potriviţi pentru a deveni viitorii deputaţi şi senatori”, a spus Muscalu.
Acesta a precizat că liberalii giurgiuveni au avut întâlniri în cadrul biroului politic municipal şi judeţean în care s-a discutat  despre strategia de campanie electorală şi despre sprijinirea candidaţilor USL din municipiu şi judeţ.
Referindu-se la zvonurile conform cărora liberalii nu i-ar susţine pe reprezentanţii PSD Giurgiu în alegeri, Florian Nicolae şi Niculae Bădălău, reprezentantul PNL Giurgiu a declarat că nu vor „juca pe blat”, ci vor fi „serioşi şi sinceri”, lucruri pe care le aşteaptă şi de la partenerii de alianţă. „Noi îi asigurăm pe toţi că ne vom juca corect toate şansele”, a mai afirmat Muscalu.
Marcela Petcu


Detalii pe site: http://giurgiuveanul.ro/stiri/ionel-muscalu-giurgiu-si-giurgiuvenii-inainte-de-toate-pentru-usl/#ixzz2BnsgknUI

Un comentariu: