Persoane interesate

vineri, 25 noiembrie 2011

Puterea actuală nu vorbește despre oameni, ci doar despre cifre

  • Ieșirea din criză nu se va produce atât timp cât singura abordare este câți oameni mai concediem și de unde mai tăiem posturi. Am asistat până acum la asemenea politici, iar rezultatul este austeritatea continuă și sărăcirea populației. Sacrificiul făcut de români a fost inutil!
  • Avem nevoie de măsuri care să stimuleze economia, să încurajeze inițiativa. Avem nevoie de investiții în domenii care generează relansare economică. Potrivit Eurostat, România se află printre țările cu cele mai puține inițiative economice.
  • Rezultatul celor trei ani de mandat al guvernării PDL este distrugerea tuturor sistemelor sociale – educație, sănătate, asistență socială, apărare, administrație și ordine publică. Traian Băsescu și Emil Boc duc o politică deliberată de distrugere a sistemelor sociale din România.
  • Puterea actuală nu vorbește despre oameni, ci doar despre cifre pentru justificarea măsurilor de austeritate. Abordarea de tip contabil, aceeași ca și în cazul tăierilor și concedierilor nediferențiate, de-a valma, are efecte dezastruoase la nivelul societății.
  • Guvernul a refuzat orice dialog cu opoziția și cu partenerii sociali. Legile importante pentru viitorul românilor au fost adoptate prin asumări de răspundere. Ultima pe lista puterii, anunțată ieri de Traian Băsescu, este Legea sănătății.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu