Persoane interesate

joi, 17 noiembrie 2011

Nastase recunoaste ca la Giurgiu a intalnit o echipa liberala puternica

  • Adrian Nastase: Victor Ponta este mai potrivit decat mine

    Spuneati despre Victor Ponta ca a reusit pana acum “destul de bine”. De ce nu bine sau foarte bine? Ce mai are de rezolvat?
  • Mai are de rezolvat castigarea alegerilor. Mai are de castigat realizarea unor peformante de consensualizare la nivelul partidului si de negociere de succes cu PNL-ul, cu PC-ul. Este vorba despre ceea ce se intampla la nivel local. Sunt o multime de chestiuni concrete care trebuie rezolvate. La Giurgiu, va dau un exemplu ca am fost zilele trecute acolo. Organizatia PNL este mai puternica, nu reusim deocamdata sa avem un dialog foarte bun.
  • La Buzau, la Iasi au fost probleme. Sunt probleme in Transilvania unde posturile sau candidatii ar trebui sa vina de la PNL si sunt nemultumiri in interiorul partidului. Ca sa explici ca, de fapt, candidatii nu vor fi nici de la PSD, PNL sau PC ci vor fi ai USL-ului, candidatii opozitiei unite, este complicat. Te lovesti si de orgolii personale si de abordari la nivelul organizatiilor locale care, fiecare, ar dori sa se mobilizeze in spatele unui candidat propriu. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu