Persoane interesate

miercuri, 23 noiembrie 2011

Pesediştii călărăşeni vor să-şi suspende şeful! Vezi despre cine e vorba!

Supărat că liderul PSD Călăraşi, deputatul Oana Niculescu Mizil a votat împotriva suspendării lui Mircea Geoană din PSD, preşedintele organizaţiei municipale a partidului Ion Ştefan, va cere suspendarea pentru un an a şefei sale din partid.

"Doamna Oana Niculescu-Mizil, în votul pe care l-a exprimat la Comitetul Executiv Naţional, nu a exprimat punctul de vedere al organizaţiei judeţene. Biroul Permanent Judetean Călăraşi a mandatat-o în unanimitate de voturi să voteze, pentru suspendarea lui Mircea geoană din PSD,dar ea a votat cum a dorit dânsa”, a spsu Ştefan.El a menţionat că Biroul Permanent Judeţean va fi convocat săptămâna viitoare.
"Acesta poate fi convocat cu o treime din rândul membrilor săi, avem deja această treime. În acest Birou Permanent Judeţean vom pune în discuţie atitudinea doamnei preşedinte Oana Niculescu-Mizil referitoare la această problemă. Ulterior vom comunica Comitetului Executiv, vom cere suspendarea acesteia din funcţie. Asta putem să facem noi. Dacă mă întrebaţi de excludere, vreau să vă spun că organizaţia judeţeană nu poate face acest lucru. Deci membrii Biroului Permanent Judeţean nu pot fi excluşi din partid de către organizaţia respectivă. Acesta este apanajul Comitetului Executiv Naţional. Organizaţia noastră poate să o suspende din funcţie, poate să o suspende din calitatea de membru de partid. Vom cere suspendarea din funcţie pentru un an. Deci, repet, Comitetul Executiv Naţional poate să o excludă, iar noi putem să cerem şi noi excluderea, dar, aţi înţeles, noi nu putem să o excludem", a declarat Ion Ştefan.
Marian Vanghelie, Oana Mizil, Adrian Popescu, Bunea Stancu şi Dumitru Buzatu au fost, la CEX al PSD, printre cei care, explicit sau voalat, s-au opus excluderii lui Mircea Geoană din PSD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu