Persoane interesate

luni, 28 noiembrie 2011

Mihai Voicu: Liberalii vor depune amendamente la buget legate de problemele stringente ale administraţiilor publice

Parlamentarii liberali vor depune, pe lângă cele zece ale USL, propriile amendamente la proiectele legii bugetului de stat şi al asigurărilor de sănătate în special pe problemele administraţiei locale din colegiile pe care le reprezintă, a declarat luni purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu, după şedinţa Biroului Politic Central al partidului.

'În şedinţa noastră de astăzi am discutat în special despre buget, despre acţiunile parlamentare legate de bugetul de stat şi de bugetul asigurărilor sociale. Am concretizat depunerea unor amendamente de fond, cele zece ale USL, acestea vor fi depuse în numele grupurilor parlamentare ale PNL şi PSD şi vor fi susţinute atât în comisii, cât şi în plen. În afară de aceste amendamente vom încuraja - şi nu mă îndoiesc că acest lucru se va şi întâmpla - fiecare parlamentar al nostru să depună amendamente şi să-şi arate preocuparea pentru problemele administraţiei locale pentru colegiile pe care le reprezintă', a spus Voicu.

El a susţinut că în administraţia locală 'sunt situaţii care ating tragicul', cum este cea a oraşului Brad şi a primarului acestei localităţi.

'Vom insista pentru ca în cuprinsul bugetului pe 2012 să fie rezolvate unele probleme stringente ale administraţiilor locale', a precizat purtătorul de cuvânt al PNL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu