Persoane interesate

luni, 5 decembrie 2011

COMUNICAT DE PRESĂ Tinerii liberali din Hunedoara „le-au dat papucii” pedeliştilor





Bucureşti, 05 decembrie 2011




300 de tineri liberali hunedoreni au organizat duminică, 4 noiembrie, un marș de protest pentru a atrage atenția asupra sărăciei cu care se confruntă românii în prag de sărbători. Tinerii au traversat centrul orașului Deva și s-au oprit în fața sediului PDL unde au lăsat pantofi vechi, semn al degradării nivelului de trai al românilor.

Preşedintele TNL, Florin-Alexandru Alexe şi deputatul Bogdan Ţîmpău, vicepreședinte TNL,
s-au aflat în fruntea coloanei de protestatari. Marșul a avut loc la finalul Conferinţei Teritoriale de Alegeri TNL Hunedoara, la care au participat membri ai tuturor organizaţiilor de tineret din judeţ. Acesta s-a încheiat în fața Catedralei Episcopale din Deva, unde tinerii liberali au păstrat un moment de reculegere în memoria eroilor Revoluției din 1989.

În faţa sediului organizaţiei PDL, tinerii liberali au depus 50 de perechi de papuci vechi, ca simbol al degradării nivelului de trai al românilor sub „cârmuirea” PDL. Liberalii „le-au dat papuciimembrilor PDL, cu ocazia zilei Sf. Nicolae, ca să părăsească guvernarea. Deputatul liberal, Bogdan Ţîmpău, a declarat: „am considerat oportun să lăsăm câte un papuc în faţa sediului PDL, împreună cu dorinţa noastră ca Moş Nicolae să ne aducă un viitor în care ei să nu mai fie la guvernare”.

Astfel de acţiuni vor fi organizate şi de alte organizaţii TNL din judeţe, după cum a declarat preşedintele TNL, Florin-Alexandru Alexe: „Aceleaşi gesturi le fac şi alţi colegi din ţară în perioada sărbătorilor. După cum vedeţi, soarele începe să răsară şi pentru România şi sunt convins că anul viitor nuiele vor apărea în papucii celor de la PDL. Nuiele cum au fost cele de la Cluj or să urmeze și în Braşov sau alte oraşe administrate în maniera dezastruoasă a celor  de la PDL”.


T Comunică – Departamentul de comunicare al TNL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu