Persoane interesate

joi, 1 decembrie 2011

Băsescu, la parada militară din Capitală: La mulţi ani, sănătate şi putere, că dumneavoastră vă e greu, nu mie. Preşedintele a făcut o baie de mulţime şi a fost huiduit - FOTO

Preşedintele Traian Băsescu, preşedintele Senatului, Vasile Blaga, fostul şef al statului Emil Constantinescu, miniştri şi alţi oficiali au fost prezenţi la parada militară din Capitală, la care au asistat aproximativ 7.000 de persoane, aproape de trei ori mai mult decât în anii trecuţi.


Băsescu, la parada militară din Capitală: La mulţi ani, sănătate şi putere, că dumneavoastră vă e greu, nu mie. Preşedintele a făcut o baie de mulţime şi a fost huiduit (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)
Preşedintele Traian Băsescu a făcut o baie de mulţime la Arcul de Triumf, după încheierea paradei militare de Ziua Naţională, la care a asistat.
Parada militară organizată în Capitală a durat aproape două ore şi s-a desfăşurat fără incidente. La eveniment au participat aproximativ 7.000 de persoane.
După încheierea paradei, preşedintele Băsescu a plecat de la tribuna oficială către maşina prezidenţială. El s-a urcat în maşină, însă după câţiva metri autoturismul a oprit, iar preşedintele a coborât şi s-a îndreptat spre mulţime.
Preşedintele Băsescu a dat mâna cu zeci de persoane. Au fost însă şi oameni care i-au adresat reproşuri, precum şi unii care l-au huiduit.
După câteva minute, preşedintele a urcat în maşină, însă doar pentru a traversa Piaţa Arcului de Triumf şi coborî din nou pentru a da mâna cu oamenii. El a a făcut o nouă baie de mulţime, după care s-a urcat în maşină şi a plecat.
Majoritatea cetăţenilor i-au urat preşedintelui "La mulţi ani!" şi sănătate, iar şeful statului a dat mâna cu toţi cei aflaţi în primul rând în spatele gardurilor de protecţie şi i-a mângâiat pe cap pe copii.
La un moment dat, o femeie i-a spus preşedintelui: "La mulţi ani şi sănătate!". Traian Băsescu: "Doamnă, La mulţi ani, sănătate şi putere, că dumneavoastră vă e greu, nu mie".
În schimb, un bărbat i-a strigat "Ruşine! Ruşine!", iar preşedintele a răspuns: "Aşa e! Şi ruşine, şi bine, şi de toate". Şeful statului a fost huiduit de bărbatul respectiv şi de alte câteva persoane din jurul acestuia, care i-au strigat "Trădătorule!".
De asemenea, unul dintre cei aflaţi în public i-a strigat preşedintelui "Demnitate!"
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu