Persoane interesate

joi, 23 februarie 2012

Senatorul Ioan Chelaru, vicepreşedinte PSD: Nu vom colabora în nicio formă cu PDL

           
Partidul Social Democrat (PSD) nu va colabora cu Partidul Democrat Liberal (PDL) în nicio formă, nici acum nici în viitor, a declarat, joi, pentru AGERPRES, senatorul Ioan Chelaru, vicepreşedinte al PSD.

Reacţia vicepreşedintelui PSD vine după ce Sebastian Lăzăroiu a afirmat că la alegerile parlamentare, Mişcarea Populară formată în jurul PDL va câştiga 30% şi va realiza guvernarea doar alături de PSD.

''Cred că ne-am obişnuit cu domnul Lăzăroiu care, în anumite momente, ţine să atragă atenţia asupra dumnealui prin fabulaţii. Punctul de vedere al PSD este foarte clar: nu va colabora în niciun caz cu PDL, în nicio formă, într-un viitor apropiat sau îndepărtat'', a declarat pentru AGERPRES senatorul Ioan Chelaru, vicepreşedintele PSD.

Parlamentarul a afirmat că USL va câştiga alegerile parlamentare şi va forma noul guvern.

''Noi facem parte dintr-o uniune de trei partide care va obţine peste 50% la alegeri iar USL va conduce Romănia în următorii 8-10 ani. De aceea, orice fabulaţie, modalitate de a atrage atenţia asupra sa, nu face decât să îndemne oamenii politici, uneori şi media, la supoziţii. Din punct de vedere al USL, lucrurile sunt clare, pentru că noi am început să construim masiv programe pentru guvernare. Refuzăm să comentăm în amănunt declaraţiile pe care le-a făcut domnul Lăzăroiu'', a adăugat vicepreşedintele PSD.

Fostul consilier prezidenţial şi ministru al Muncii Sebastian Lăzăroiu, a declarat, joi, pentru AGERPRES că Mişcarea Populară formată în jurul PDL ar putea câştiga, la parlamentare, în jur de 30% din voturi, guvernarea urmând să fie asigurată împreună cu PSD, în timp ce PNL şi UDMR ar rămâne în opoziţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu