Persoane interesate

luni, 23 ianuarie 2012

Minciuna sta cu Anton la masa!

                               

Recent am citit în presa locală că protestele din Giurgiu sunt  organizate, iar protestatarii plătiţi 
cu 50 de lei , un sandviş şi un suc.

Cel care a declarat aceste aberaţii este  Marin Anton, liderul PDL Giurgiu. El nu ştie că oamenii au protestat şi protestează împotriva minciunii, prostiei, hoţiei şi incompetenţei. Atunci îi spunem noi: românii protestează de 10 zile împotriva celui mai corupt, mai lipsit de profesionalism şi mai incapabil de dialog guvern din istoria României.
Giurgiuvenii nu trăiesc în afara României , ci în aceeaşi ţară a traseiştilor politici, toxici şi a căror, singură competenţă este minciuna şi dezinformarea. Nu numai că nici un protestatar giurgiuvean nu a primit nici un bănuţ pentru a protesta împotriva PD-ului, dar oamenii au plătit cu banii  din buzunar  deplasarea la Bucureşti.
Pe de altă parte, cât crede domnul Marin Anton că a primit porcul portocaliu, capra portocalie şi ţapul portocaliu, ca să ajungă la Arcul de Triumf?
Domnul Anton ne spune că este indignat că oamenii din Giurgiu au fost scoşi în stradă de USL.Indignarea dumneavoastră ar trebui să aibă loc atunci când guvernul pe care-l reprezentaţi a tăiat salariile, pensiile, alocaţiile,ajutoarele sociale, indemnizaţiile persoanelor cu handicap! Dar atunci, din nefericire, nu aţi simtit că vă arde indignarea, ci v-a clocotit nepăsarea. Grava criză socială cronicizată, starea de sărăcie cruntă în care ţineţi românii şi de care doriţi să profitaţi cu biciclete, căldări, 50 de lei, un sandvici şi un suc arată doar ce preţ puneţi dvs. pe demnitatea umană, domnule Marin Anton şi cu cât vă gândiţi să cumpăraţi voturi!
Dar domnul Anton nu este la prima abatere, el practică sportul falsităţii în mod constant , însă despre aceasta la prima conferinţă de presă.


                       Cu stimă pentru publicul giurgiuvean iubitor de adevăr, 

                               Purtător de Cuvânt PNL Giurgiu – Ionel Muscalu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu