Persoane interesate

marți, 17 ianuarie 2012

Informare

Duminica, 15 ian 2012, colegii nostri Florin Alexandru Alexe Presedintele  TNL, Radu Surugiu presedinte CSL si Andrei Surugiu, Vicepresedinte TNL  Sector 3 manifestau pasnic in fata Teatrului National din Piata  Universitatii, protestand alaturi de alti cetateni.
In jurul orei 19.30, in zona in care se aflau acestia, din fata Teatrului  National, o seama de huligani au aruncat cu petarde catre cordonul de  jandarmi. Jandarmii au rispostat si au rupt randurile manifestantilor in  incercarea de a opri ploaia de foc. Din pacate, in goana lor dupa huligani,  au prins in ambuscada mai multi protestatari nevinovati care se manifestau  pasnic. Colegii nostrii  sunt somati sa ramana culcati la pamant, fiind vizibil afectati de gazul  lacrimogen aruncat asupra protestatarilor.
Imaginea arata foarte clar ca atitudinea lui Florin Alexe nu era una  agresiva care sa dea motiv fortelor de ordine sa il considere ca facand  parte din gasca de huligani.

Asadar, colegii nostrii Florin Alexandru Alexe, Radu Surugiu si Andrei  Surugiu au fost retinuti de fortele de ordine si dusi cu o masina a  jandarmeriei la sectia de politie nr 15 din Bucuresti. Dupa o asteptare de  cateva ore, intr-una din camerele sectiei de politie, celor 3 tineri le-au  fost aduse la cunostinta motivele retinerii, respectiv ca au scandat  lozinci impotriva actualului regim.

In jurul orei 22.30 Florin Alexe, Radu Surugiu si Andrei Surugiu au fost  eliberati

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu