Persoane interesate

luni, 30 ianuarie 2012

Comunicat de presă


Grupurile politice ALDE și S&D din Parlamentul European organizează marți, 31 ianuarie a.c., prin șefii delegațiilor române - Norica Nicolai și Cătălin Ivan, o dezbatere publică privind starea democrației în România, intitulată ”Democrația românească: Abuzul politic și reacția cetățenilor”.
Scopul acestei dezbateri publice este acela de a analiza evoluțiile recente din România legate de abaterea de la principiile democratice, motivele pentru care protestează românii și lucrurile pe care le contestă. O serie de lideri europeni, politicieni români, reprezentanți ai societății civile și jurnaliști se reunesc pentru a porni un dialog care până acum a fost refuzat de autoritățile române.
Dezbaterea ”Democrația românească: Abuzul politic și reacția cetățenilor” se va desfășura la Parlamentul European între orele 15:30 și 18:30 (ora Bruxelles-ului), Sala PHS 03C50.
            Evenimentul este găzduit de liderul Grupului Liberal din Parlamentul European, Guy Verhofstadt și de liderul Grupului Social-democrat din Parlamentul European, Hannes Swoboda. Dezbaterea va fi moderată de jurnalistul Georgi Gotev, senior editor la EurActiv.
La eveniment vor participa liderii USL: președintele Partidului Național Liberal,  Crin Antonescu, președintele Partidul Social Democrat, Victor Ponta, și  președintele Partidului Conservator Daniel Constantin. Din partea societății civile vor fi prezenți președintele Asociației Pro-Democrația, Cristian Pârvulescu, și directorul executiv al Transparency International Romania, Victor Alistar.
Dezbaterea publică poate fi vizionată live on-line accesând următoarea adresă:http://www.alde.eu/event-seminar/events-details/article/the-romanian-democracy-37853/.
Vă transmitem atașat programul de desfășurare a dezbaterii publice organizată de grupurile  ALDE și S&D la Parlamentul European, precum și codul pentru live streaming.
 
30 ianuarie 2012

Departamentul de Comunicare și Analiză Politică al PNL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu