Persoane interesate

joi, 24 mai 2012

Mesajul președintelui PNL Crin Antonescu, cu ocazia a 137 de ani de la înființarea PNL



Partidul Național Liberal aniversează astăzi 137 de ani de existență, perioadă în care a jucat un rol major în istoria României și a participat la cele mai importante evenimente care au marcat evoluția națiunii române.
Anul 2012 reprezintă și el un asemenea moment crucial, care va scrie parcursul României pentru o lungă perioadă de timp. Astăzi, România are din nou nevoie de noi, iar Partidul Național Liberal, alături de partenerii din Uniunea Social Liberală, și-a asumat nu doar guvernarea, ci un proiect care înseamnă transformarea modului de a face politică în România, reașezarea raporturilor instituționale în parametrii statului de drept și relansarea economiei.
Doresc să adresez pe această cale salutul nostru tuturor celor care împărtășesc valorile liberale, care sunt atașați de principiile democratice și care nu și-au trădat niciodată crezul politic, în ciuda circumstanțelor, a presiunilor de orice fel sau dificultăților pe care conjuncturile politice, sociale și economice le-au scos în cale. Le mulțumesc membrilor PNL care au rămas alături de acest partid la bine și la greu pentru devotamentul, efortul și contribuția lor la eliberarea României de o putere coruptă, incompetentă și dispusă a sacrifica democrația pentru propriul interes. Le mulțumesc simpatizanților noștri, care au crezut în forța Partidului Național Liberal și care n-au renunțat niciodată să lupte alături de noi, chiar dacă tentația resemnării a fost mereu prezentă în acești ultimi ani. 
Schimbarea în România abia acum începe. Ea trebuie consfințită mai întâi prin vot la alegerile locale, la alegerile parlamentare și prezidențiale și trebuie confirmată printr-o guvernare performantă, cinstită și în serviciul cetățeanului. Acesta este angajamentul nostru, al liberalilor și misiunea pe care ne-o asumăm azi, așa cum am făcut întotdeauna în istoria noastră.


24.05.2012                                                                          Crin Antonescu
   Președintele Partidului Național Liberal

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu