Persoane interesate

vineri, 11 mai 2012

Am fost acolo unde Rareş Mănescu şi-a lansat candidatura la Primăria sectorului 6, în prezenţa unor foşti şi actuali miniştri


           
Liberalul Rareş Mănescu şi-a lansat vineri candidatura la funcţia de primar al sectorului 6 al Capitalei, în prezenţa copreşedintelui USL, Crin Antonescu, preşedintelui PC, Daniel Constantin, precum şi a unor miniştri ai Cabinetului Ponta.

La lansarea candidaturii lui Mănescu au fost prezenţi ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, cel al Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, dar şi foştii miniştri Ecaterina Andronescu, preşedintele PSD Bucureşti, şi Eugen Nicolăescu, liderul PNL Bucureşti.

În discursul său, Mănescu a vorbit despre nevoia unei schimbări, precizând că va avea o muncă grea pe care, însă, o va face 'cu sufletul'.

Candidatul la sectorul 6 al Capitalei a precizat că are câteva bătălii de dus.

'Trebuie să construim primul spital din sector şi acesta este un proiect comun cu doctorul Sorin Oprescu, primarul actual al Capitalei. O altă problemă este cea a câinilor comunitari - trebuie să rezolvăm şi avem soluţii pentru a rezolva această problemă. O problemă este şi cea a siguranţei copiilor noştri, avem problema traficului, mai avem problema creării locurilor de muncă', a spus Mănescu.

Liderul liberal, Crin Antonescu, şi-a exprimat convingerea că va fi o campanie electorală 'foarte dură, grea şi cu tensiuni'.

'De 20 de ani am un prieten. Prietenii sunt rari în politică pentru că în politică este vorba de interese, fie că este vorba de interesele publice sau private, că este vorba de interese legitime sau ilegitime. Este vorba, însă, de interese şi prietenia, ca şi dragostea, nu se leagă pe interese. Dacă am un prieten în politică de 20 de ani şi pentru încă 20 de ani, acela este pur şi simplu Rareş Mănescu. Ne unesc de 20 de ani aceleaşi aspiraţii, aceleaşi valori, aceleaşi gusturi, pentru că politica este şi o chestiune de gust', a spus Antonescu.

El a afirmat că 'îşi pune la bătaie' onoarea şi credibilitatea pentru candidatul USL, menţionând că i-a propus lui Mănescu o funcţie de ministru în Cabinetul Ponta.

'Aş fi vrut şi i-am propus lui Rareş Mănescu să fie ministru în Guvernul nostru. Ar fi fost un foarte bun ministru. Opţiunea, alegerea lui a fost ca între un post de ministru, pe care îl avea la îndemână printr-o singură semnătură, şi funcţia aleasă de primar, pentru care trebuie să dea şi să dăm o bătălie grea, să o aleagă pe a doua', a completat Antonescu.

Şi preşedintele PC a ţinut să precizeze că se află la lansarea candidaturii nu în calitate de ministru, ci de prieten al lui Rareş Mănescu.

În discursul său, Constantin a afirmat că doreşte o schimbare şi că ea a început odată cu căderea Guvernului Ungureanu.

'Îmi doresc ca schimbarea să continue pe 10 iunie, să continue în noiembrie. Şi lupta noastră pentru schimbare nu se va opri până când Crin Antonescu nu va fi preşedintele României', a spus liderul PC.

La lansarea candidaturii lui Rareş Mănescu, care a avut loc la Sala 'Rapid' din Capitală, au fost prezente câteva sute de simpatizanţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu